torsdag 21 oktober 2010

Jeg er så glad!

 
Jeg liker snø og sol. Det er så vakkert. Det var også kjempevakkert før snøen kom, for det er fortsatt sterke høstfarger og alle løvene har ikke fallt ned fra trærene enda. Jeg har gått rundt med en god følese inne i meg i hele dag. En slags stemning. Nesten litt julestemning.. Selv om jeg noen ganger blir irritert når jeg finner julepynt i butikkene i oktober. (pepperkaker og julmust er velkomment hele året etter min smak :P).

Jeg begynner vel å tenke litt på jula. Jeg virkelig elsker julen, dens budskap og hele følelsen. Jeg er så glad når folk prøver å være enda litt bedre og enda litt snillere mot hverandre. For meg handler jula om så mye mer enn å bare få gaver. Eller en gave handler den om, for meg i hvertfall, at Gud sendte sin sønn til jorden! Finnes det noen bedre gave? Og er det ikke fantastisk at vi kan feire dette hvert år! Nå er det jo en del som bare feiere "gift-mas", men for meg handler jula om Jesu fødsel og at vi fikk en frelser.

Jeg kan jo ikke nekte for at jeg liker veldig godt å gi og få gaver, spise god julemat og se på Donald Dukk på tv. OG juleSANGENE! Take 6 har så mange bra versoner på så mange bra julesanger, sjekk ut dem på spotify!

Nei du, nå skal jeg sette på litt musikk, jobbe med skolearbeide og jobb og nyte av denne herlige følelsen jeg har.

1 kommentar:

  1. Lyssna lite på straight, no chaser or deras julalbum christmas cheers från 2008. Grymme!!

    SvaraRadera