onsdag 6 oktober 2010

Jeg forstår ikke.. jeg trodde liksom at..

Jeg må bare skrive "av" meg litt nå. Jeg har vært litt nervøs for den forige examenen jeg hadde for et par uker siden. Den 24 t examen, eller tentan, som vi kaller det her, som var om politikk og forvaltning (eller som mamma høret feil "kunst og forfalskning" hahhaha).

Saken er den at jeg ikke kjenner at jeg forsåt så mye, vi har en bra lærer og sånt, men alikevel synes jeg at det er ganske vanskelig. implementering hit og dit og masse metoder, teorier og modeller.

Jeg fikk svaret i dag. VG (best .. Væl godkjent) men jeg forstår ikke helt hvordan jeg kan få det. Jeg synes liksom ikke at jeg har grep om emnet i det heletatt. Jeg er jo såklart veldig glad for at jeg fikk en bra karakter og ikke behøver å omtenta, men det er så rart at jeg virkelig kjenner at emnet er noe jeg fortsatt ikke kan noe serlig om.
Vil dette si at:
-karaktersystemet er for "snillt"? eller har jeg bare for dårlig selvtillit. Selv synes jeg mye godt om meg selv og vil nok ikke beskrive meg selv som en person med lav selvtillit.. Eller stiller jeg for høye krav, eller har jeg for høye forventinger til meg selv, eller til kursen? Det var jo tross alt bare en 7,5 poeng kurs.

Eller kanskje jeg skulle lese igjennom tetan igjen. Noen vettige svar må jeg jo ha gitt.

1 kommentar:

  1. Selvfølgelig kan du noe om emnet! Du skulle hørt deg selv da vi snakka i telefonen, slo om deg med faguttrykk som JEG ikke var helt med på, he he.

    Og så skreiv eg på bokmål!

    Klem frå mamma

    SvaraRadera