söndag 17 oktober 2010

frukt og grönt

Daaaaling begynner skolen i morgen. Snekkerskolen. :) Gött!

Jeg og Nathi i klassen skal til Kunstkalleriet Sigma og intervjue i morgen. Vi skal undersöke virksomheten, hvordan det fungerer i forhold til kulturpolitikken her i Sverige. Det skal bli morro å se hvordan det fungerer i en forening. Tror de er idelle, men de har ikke så mye informasjon ute på hjemmesiden sin. Jeg er nysgjerrig! :)

Nå sitter jeg å drömmer om en frukttörker. En elektrisk en. De koster 500-600 kroner. Vi har fått en hel haug med epler. Forige året hadde jeg et par dager der jeg törka epler i ovnen. Men det tok så mye tid og energi.. også önsker vi oss en fet juicepresse. en sånn som vi kan slippe hele epler og apelsiner ned i. Det hadde värt NAJS!. Men ja, det var jo den ekonomiske aspekten..
Fruit- & Mushroom dryer vit 6772 OB 

Men, etter denne forstoppelsen har jeg sett at jeg bör spise mer sunt, og få i meg mer frukt og grönnsaker. Det suger å väre syk. Fy, jeg er så lei av det nå. Så det hadde kanskje värt en bra invistering? Men, heldigvis, er jeg ganske opplagt og pigg nå.

Tjollahopptjollaheiii!
/Siggedarling

2 kommentarer:

  1. Tjollahopptjollaheiii??? Hej du duktiga svärdotter! Man skulle kunna tro du är från Norge;-) Hur låter en deprimerad norrman? frågar vi trötta svenskar oss ibland. Det är bara för att vi är så avundsjuka för att vi inte ens låter glada när vi är glada;-) Hoppas det löser sig med frukttorken - jag vill också ha!!! Torkade en stor plåt äppelklyftor för några veckor sedan. Det tog rätt lång tid. Kände mig duktig. Fick ídén att ge Janne dem i en påse i bilen istället för halstabletter som han (miss-)brukar ha för nöjes skull. Han gillade äpplena och satte i sig dem rätt kvickt. Utan att tänka på det hade han satt i sig 12 äpplen eller så - jag är inte säker på att jag gör om det;-)Kanske kan vi få mängdrabatt om vi slår oss ihop;-)

    SvaraRadera
  2. Norwegian power! :P Hehe.. Ja, det blev en hel del epler som vi åt forige hösten også. Det er sååå godt! Mums!

    SvaraRadera