onsdag 27 oktober 2010

HUNDEN ANGREP MEG!

Nå sitter jeg litt rystet etter at jeg ble bitt av en hund. En chefer. Så ut som en stor valp. Apollo.

Jeg sykla til jobben og på parkeringsplassen sykla jeg forbi to eldre mennesker, 60-65+ kan jeg tenke meg at de var (er veldig dårlig på å gjette alder).  Da jeg sykla forbi, hopper hunden på meg helt uten forvarsel. Den fikk ikke ordentlig tak i meg, men kåpa mi, så en knapp falt av.. Fikk i samme slengen en liten klyp i sideflesket (hofta typ). Det gjorde ikke vondt. Jeg er bare så himla sjokka!
De beklagde så mye, og mannen sa at det var et rart sammentreff for han fortalte sin venn/kone om at en lignende episode akuratt da hunden hoppa på meg.

Vi leita litt etter knappen min, men fant den ikke. Hunden var fortsatt sinna, og de sa at det var nok best at de går. Igjen står jeg, sjokka og med en mindre knapp på den nye kåpa mi. Ikke hadde jeg vett til å si noe.

Jeg ser jo nå at jeg burde bett dem om navn og telefonnummer og få dokumenasjon på at hunden ska få lydighetstrening eller noe sånt. Det gikk jo bra med meg. Jeg kunne jo ha ramla av sykkelen og slått meg skikkelig. Men, det er jo ikke så ille, jeg bare håper ikke det hender igjen med noen som det ikke går så bra med, og at disse menneskene får orden på bikkja si.
 Jeg kan jo forstå at hunden vil beskytte eieren sin.. Og jeg er ikke den typen som roper "avliving" med en gang. Men en munnkurv kunne virkelig väre på sin plass!
(lånt fra hundcenter.eu,) Bildet: denne ser jo fin ut eller hva? Men får den ikke rett oppdragelse så.. GLEFS!!


4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Men hjälp! Har de aldrig hört talas om koppel?
  Tur att det gick bra ändå, även om det måste varit jättehemskt.
  Det brukar finnas med en extraknapp i många jackor, kolla på insidan till vänster, där lapparna med skötselråd mm finns. Annars finns det säkert något passande i en tygaffär.

  SvaraRadera
 3. Jo, hunden var i koppel. hade den inte varit det så hade jag nog fått några riktiga bitmærken.
  Det følfe med en extra knapp.. Måste bara hitta den. :)

  SvaraRadera