måndag 21 juni 2010

Varifanten - ett hot?

 Vi har haft en underbar helg med besök av Robbans bror och hans fru och deras 3 barn. (2,3 och 5 år) Fredag till lördag var vi barnvakt. Det var roligt. Vi gick promenad till slottet och letade efter en liten mus som bor där... (har sett den tre gångar!) Men musen hade nog gått och lagt sig konkluderade vi.  Barnen tycket mycket om katten vår, Sylvester. Han fick nästan inte någon tid för sig själv, utan de ville titte på han hela tiden och klappa. Han så rent fridfull ut efter de hade åkt.
På lördagen gick vi till vattentornet, barnen tyckte mycket om ackustiken. På vägen hem hittade vi en lekplats och 5-åringen berättade om ett monster som heter Varifant.

En Varifant är som en jättestor mask, med två huvuden, ett blått och ett rött. Där huvuden möts är den lila. Resten av kroppen fick jag inten beskrivning av, men den är mycket läskig och äter såväl vuxna som barn och andra maskar. Men om man skriker så blir den rädd. jaha.. 5-åringen var inte helt säker på dödsstatistik orsakat av varifanten, men den äter iallafall några stycken om året blev det konstanterat.

Har du någon gång sett en Varifant? :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar