onsdag 30 juni 2010

:)

Det är så skönt att Robban har körkort. Vi har en bil som vi har hyrt några gånger nu, en liten Kia Picanto, lik som mammas. Det är lite konstigt för den känns lite som "vår bil" eftersom vi hyrt den så mycket senaste tiden. A-kjedan heter de som hyr ut den iallafall, himla billigt.

I går tog vi oss iallafall en tur till Skåne för att blant annat besöka ett vännepar i Lund. De har precis köpt sig egen lägenhet och vi fick vara med att flytta in lite saker innan vi grillade. Vi ät laxburgare, korv, marsmallows, sallad och chips. Mums, men, bäst av allt var att vara med goda vänner.

Det är på något sätt lite "ensamt" här i Växjö. Vi har ju flytt iväg från alla våra kompisar, först (jag) en gång i Norge, och sen igen från skåningarna. Det var så roligt för då vi närmade oss Lund så kändes det liksom ut som vi var på väg "hem". Klart vi har ju nya kompisar här i växjö med, vi är inte helt "viggo". :P  Vi stannade i Lund över nätten och åkte hem på morgonen. På vägen hem stannade vi en liten tur på Ikea i Älmhult och handlade lite småsaker. Det känns ut som vi använt så sjukt mycket pengar. På vägen till Skåne stannadde vi till, jag köpte solglasögon och sandaler, vi köpte smågodis, hadlade inför grillningen och sen handla på Ikea i dag.

Nu är jag på jobb. I morgon ska katten kastreras, och jag ska till tandläkaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar