lördag 22 maj 2010

Speljobb, årets första dopp och nedbajsad av en arg fågel!

Klockan halv 10 var jag klar på jobbet - efter 24 timmar och 30 min på jobb.
Då gick jag ned för att möta en Kompis som spiller mycket gitarr och sjunger - Rikard. Vi hade en lite speljobb i en liten håla utanför Växjö.

Vi sjöng på en liten mysig lanthandel med ett lite Cafe. Vi står även med på uppslaget. Roligt.

Sen efter spelningen, som gick jättebra. Det ände som saknades var Robert. Vädret var underbart, publiken med, men jag kunde önska Robban var där. Det är jättekonstigt när han inte är här i  helgen. Lite ensamt!

Men iallafall - eftersom det känns som sommar och Rikard var sugen på att doppa i trummen så gjorde vi det. Men först hämtade vi kissen för han hade varit ensam hela natten eftersom Robban är i studion och jag jobbade. Jag  var inte först i för att säga det så.. Mijau! Kissen likte inte vattnet jättegott, men det var ite helt fel heller. Han ville hels tugga på graset? Hårball på g?

Jag har ju ett lite filmklipp på mig och ett på kissen, men jag får inte till att lägge upp den här.. Får väl lägge de på tuben och länka hit. :P

Da Katten och jag var hemma igen, gick vi en liten promenad till ett träd han tycker mycket om.. det finns fåglar där.. Och han tittade in i ett fågelbo.. En fågel flög ut och han tog den nästen, men då kom det en arg fågel och slapp en bajsbomb på oss, mest på katten men det kom lite på mig med. Hahaha.. Så då fick jag tvätta av katten. Mycke vatten för lille Sylvester i dag.

2 kommentarer:

  1. Bajsbomb fick farmor också på sig när vi skulle gå och handla! Vi blev helchockade - sånt gjorde aldrig fåglarna förr i tiden;-)

    SvaraRadera
  2. Hehe.. kommer man förnära fågelbo med ungar i kan de lätt börja "bomba".. vi fick några måker efter oss då vi satt i en kanot en gång. Hehe.. Då fick man padla snabbt :P

    SvaraRadera