tisdag 24 augusti 2010

Yrkestittel: Oversetter.

Ja! Vi fikk jobben! :)

Jeg og min mann skal oversette en hjemmeside. Fra Svensk til Norsk. Mamma skal være korekturleser. :) Nå skal vi køpe Word og et oversettingsprogram som kommer til å gjøre jobben litt lettere og en stasjonær data som jeg kan sitte å jobbe på. Jeg har jo bare en liten mini PC som jeg kjøpte for to år siden. Den er ikke så bra og oversette flere hundre sider med.

Nå skal det bli godt å komme hjem om noen dager. Hjem til vår seng, og ikke minst til skolen og KLUBB (Studentforeningen)! :)

Det er foresten bra her på Gotland. :) I går var vi selv med de tre største barna. Vi hadde det kjempefint. Lekte ute, spillte spill, laga mat og så på en film. På kvellen hadde vi hjemaften og vi er så overraska at alle barna sov klokka 20.00. :) Det ble en tidlig kvell på Robban og meg også. Lang dag.

2 kommentarer:

  1. Hvorfor skal du kjøpe Word? Det er ikke mye den kan gjøre som ikke OpenOffice også kan, og attpåtil gratis.

    SvaraRadera
  2. fordi det oversettningprogrammet virker bare med word. Da kommer oversettingen til å gå litt fortere,programmet husker ord og fraser og sånt. :) Om ikke det hade vært for det, så hadde selvfølgelig OF vært bedre.. billigere ihvertfall. :)

    SvaraRadera