tisdag 31 augusti 2010

Jeg har visst blitt litt syk..

I flere dager har jeg blitt mett med en gang når jeg har spist og drukket. Etter tre biter er det akkuratt som om jeg er mett helt opp til halsen. Og om jeg spiser eller drikker med så får jeg skikkelig vont i magen. Etter en liten googel-runde så tror jeg ganske sikkert at det er magekatarr. Eller dyspepsi som det heter så fint. Medisin: mindre stress, variert kost og regelmessige måltider. ok.
Så har jeg også fått utslett på magen og ryggen.. en veldig ufarlig form av psoreasis, pityriasis rosea, som varer i ca 6-8 uker. Det kjennes igen med at en av "prikkene" er större enn de andre. Det er ofte den som kom först. Og det stemmer. De gangene jeg har hatt dette för har det ikke värt noen utpreget "medaljong"/stor prikk som kjennetegner pityriasis rosea men nå har jeg det. Sist gang jeg hade det var ca to uker etter att jeg og Robban gifta oss.. Og förste ggangen var jeg 13.. 


Hej og hå! Nå sier jeg godnatt. Jeg jobber foresten i natt, og i morgen er jeg klar en halvtime för jeg skal på förste forelesning i kulturpolitikk og forvaltning. Det skal bli spennende.

2 kommentarer:

  1. Krya på dig, siggypiggy! Visste du forresten at psoriasis kan bekjempes ved hjelp av kostholdet?

    SvaraRadera
  2. Nei. Vet ikke så mye om psoriasis. For jeg har jo ikke det.. Bare denne medaljongutslettet som jeg får vert 2.-3. år. Det går jo over av seg selv og man vet ikke hvorfor man får det.

    Men den siste tiden har jeg ikke spist så bra. Det er jo derfor jeg har fått magekatar, itillegg till alle medisiner mot migrene og tannverk som jeg har tatt som også kan forårsake magekatar.

    Men det går bedre nå :P

    SvaraRadera