onsdag 6 januari 2010

Min nya Guru ;)


Paul McKenna. Han er en halvgalen, men veldig morsom man.. som lärer ut en slags selvhypnose. Eller hjelper folk å få kontroll på sine liv. Han har gitt ut en del böker. Og den som jeg kjöpte for en stund siden "I can make you thin!" Eller svenska "Jag kan göra dig smal".
Boken er interessant og underholdene.. og den er ikke så lang heller, dröye 150 sider :)

Jeg har blitt litt bollete siden jeg gifta meg og nå er det januar og allt det der, så hvorfor ikke pröve noe nytt. Som virker! :P

Metoden har 4 enkle regler:

-Spis når du er sulten
-Spis hva du vil - ikke det du tror du bör spise
-Spis bevisst - nyt av hvert eneste tygg
-Slutt å spise når du kjenner eller tror du er mett

Dette inebärer jo at man spiser langsommere og mindre.. Samtidig med dette blir det også en del mental trening. Det fölger også med en CD til boka. Hypnose CD. Jeg hörte på den i går. Veldig avslappende og jeg sovna faktisk. Jeg lå på soffan og forestillte meg hvordan jeg vil se ut når maålet er nådd. Det var faktisk ganske koselig.

Fant et klipp fra youtube. Han har hatt et tv-program. Morsomt!


En av grejene er at man ikke skal veie seg så ofte, noe jeg synes er bra. Som oftest hver 14 dag.
Så skal bli spennende å se om noe har hendt om 14 dager.

2 kommentarer:

  1. Hvis du definerer "sulten" som "når du har lyst på noe godt", tror jeg ikke den "dietten" der fungerer :) MEN, jeg tror den kan virke bra dersom den kombineres med mye drikke (vann og té) gjennom hele dagen.

    SvaraRadera
  2. Nei.. ikke sulten som "nå er jeg sugen på ostepop" (eller hva det nå skulle väre :P) Det går mye på å höre på kroppens signaler. Og han skriver også at det er bra med mye vann. ..noe så jeg må bli bedre på å drikke!! Haha!

    Takk for en komentar :P

    SvaraRadera