torsdag 24 februari 2011

Mer som vårt..

Alle møbler som vi har er secondhand eller saker som vi har fått. Nå er det slik at vi nesten har byttet ut alt i hele stua/vardagsrummet. 

Vi starta med Roberts gamle begie soffa, som han og Niclas hadde kjøpt secondhand for mange mange år siden.  Stuebordet var et gammelt kjøkkenbord som vi saga og fiksa litt på slik at det ble riktig høyde, og en liten komode var tv-benk. 
Vi hadde også to fete hyller i marmormønser som vi har fått av Roberts mormor og morfar. De har vi forresten fortsatt, men nå er de i soverummet. 

Nå har vi som sagt nesten byttet ut alt - det andre var bra - men det er herlig å kunne velge sitt eget litt mer. Den "nye" soffaen har vi fått, og resten har vi kjøpt brukt. Her kommer en liten smakebit :)
Studiohjørnet og arbeidsplass for Robert.


Soffaen med katten på den faste plassen :P Det største bildet har min mormor sydd - hun er tekstilkunstner.Og jeg liker bildet så utrolig godt! :) 

Kreativ var jeg her om dagen.. Hope.. eller håp, er jo viktig! Egentlig vil jeg at Robert skal sage ut noen trebokstaver med H O P E. Jeg har sett en del som har kärlek.. haha.. men jeg vil ha håp! ;P (og kjærlighet selvfølgelig..)

Expedit fra Ikea. Vi har satt på en plate på baksiden på de tre nederste radene slik at den blir en bedre romavdeler. 

Vi er ikke helt ferdig med alt enda, men det er morsomt å kjenne at hjemmet sakte men sikkert begynner å føles som et ordentlig hjem. <3

5 kommentarer:

 1. Väldigt tjusigg hylla - har jag sett fiolen förr?

  SvaraRadera
 2. Smart med HOPP på persiennen - jag gjorde lika dant en gång... Men då satte vi dit en teckning av en hemsk gubbe... fråga Robban om han minns den hemaftonen;-)

  SvaraRadera
 3. Hhaha.. Jo han fortalte meg om gubben i fønstret..
  Violen har jag fått av mamma. Kan ju inte spela + at buen ær trasig, så den ær mest snygg bara. :P

  SvaraRadera
 4. Vad fint ni fått det! Jag älskar Exeidit hyllan. Hade en likadan förut fast vit men den fick inte plats i min nuvarande lägenhet.

  SvaraRadera
 5. Takk Matilda! Du får se till att komma hit en dag och fika med miiig! Kænns ut som evigheter sen vi hittade på nåt.

  SvaraRadera