tisdag 6 juli 2010

Tannläkarbesök till halv pris.

Nu har jag halv pris hos tannläkaren ända fram till 6/12. Jag har använt över 3000 kr hos tanläkaren i år, så nu kommer högkostnadsskyddet. Känns skönt att "bara" betala 500 istället för 1000 kr i dag.

Lägger vid ett kort som jag tog innan medans bedövningen fortfarande höll i sig. Robban sa "jag har hört om lazy eyes för men inte lazy lip"! Hahah!


Nu har jag målat klart min byrå/kommode. Tror jag fick den då jag var 12 år, skönt att piffa lite nytt liv i den. Ser rätt fin ut nu. :) 

Och, på torsdag kommer mamma hiiiit! Hun ska ha med sig min cykel. Planen är då att sälja den jag köpte förra hösten och för pengarna fixa nya hjul till Robbans cykel. Cyklene vi säljer är gammal - men himla bra! Den går snabbt. Men jag har lust på en damcykel, det är inte så lätt med härrcyklar när man inte är så lång.. :P 

Nu sitter jag och chillar lite vid datorn och laddar min mobil - innan jag tar ett par timmars cykletur. :)

2 kommentarer:

  1. Høres ut som om Sverige har en bedre tannlegeordning enn Norge.

    SvaraRadera
  2. kanske det.. tror det er når man kommer over 3400 så blir det halv pris därefter. Da betaler försäkringsskassan resten.

    Man får dessuten 300 kr i året i tandvårdsbidrag ( men det kan bare spares i to år - så max 600 kr) og en undersökning bruker koste 700.. så om man går annavert år og ikke får hull, så kan man jo slippe unna med 100 kr :P

    SvaraRadera