lördag 19 december 2009

Julebaking og en ny stol :)Julen närmer seg. Vi har allerede baket en del.. men av en veldig mystisk grunn blir allt borte.. Så nå tenkte jeg at jeg skulle forsöke bake noe nytt som jeg ikke har bakt för. Robban har en himla bra "julbakbok" så jeg fant en oppskrift på Julstärnor, sånne som jag har spist i Finland for lenge siden.. Det er vel sånn cirka det beste de har der. Butterdeig med syltetöy i midten formet som en stjerne. I Finland bruker de plommesyltetöy, men jeg tenkte jeg skulle pröve med appelsinmarmelade. Apelsin er passe julete :P

Jeg var ute en tur ned til centrum i dag for å finne en fin gave til Robban. En skikkelig fin man-bag tenkte jeg.. Men fant bare en som ikke var superfin.. og som var way out of budget.
Jeg elsker second-hand butikker og tenkte gå innom emmaus for å se om det var noe fint der. Der er det billig og de har masse spennende saker, fra klär, töy, möbler, kjökkenting og allt mulig rart.. Jeg fant en kontorsstol! Robert har önsket seg det kjempelenge. Han har siittet på en hard kjökkenskol till nå. Med en pute på.. litt klundrete å gå fra dataen til keybordet med den.

Så var det store problemet.. Hvordan i all verden skal jeg få med en kontorsstol hjem? Samme vei som jeg kom.. med bussen? Tror ikke jeg er så söt at jeg kan overtale bussjåfören til å ta med en stol.. ihvertfall ikke på en lördag da det er så mange folk på byn..
Jeg ringte Robban og sa att jeg hadde funnet en stol og at jeg ville gi den til han men visste ikke helt hvordan. Jeg vet jeg avslörte presangen, men tror ikke det hadde blitt så lett å holde den hemmlig på våre 53 kvm hjemme :P
Jeg fikk heldigvis tak på en kjempesnillvenn med bil som kjörte meg gjen med stolen. Hun skulle faktisk en tur til Teleborg i dag, så det passa jo bra!

Det ser bedre ut med denne enn med en kjökkenstol i tre, og den er mye mer behaglig sier min glade mann. :)


/SiggedarlingInga kommentarer:

Skicka en kommentar