måndag 7 december 2009

Tandläkarbesök och VG!

Her i sverige på Universitetet kan man få 3 karakterer IG - Inte godkänd, G - Godkänd, VG - Väl godkänd.

Jeg var akuratt inne å titta på studentsiden min. Og så til min overraskelse at den ene kursen jeg er ferdig med har jeg fått VG! Jippi! Det er förste gangen det har hendt på Universitetet..
Klart jeg fikk en B på min examen i Idrettsläre i USA, men det var jo ingen A som er best, men nå fikk jag best!! HIHIHIHI!! Ekstase! :D

OOOOOOG! Var hos tannlegen i dag. 3 hull.. Har to nye tider hos min hardhendte tannlege. Han virker veldig snill og sånn, bild og hyggelig.. Men da han skulle ta tannsteinen röska han så det ljoma etter og spruta blod også..!! Fy så ekkelt når jag skulle skylle og spytte. Haha! Var jo helt rödt jo!
Men en ting er bra.. Att jeg flytta till Sverige för 1. juli 08. Jeg har derfor 600 kr i tandvårdsbidrag. Jeg trodde ikke jeg skulle få det ettersom jeg ble registrert i forsäkringskassan i november i år. Det hjelper jo litt på veien.. Prisantydningen for mine tre hull er på 2200 kr. Bra vi har sprat litt penger. Save for a rainy day..

Pakke i posten! Robert og jeg har fått julekort og julegave av en tante og onkel på vestlandet :) Jippi! Det er himla moro med pakker, men jeg grösser når jeg ser hvor mange frimerker som finns på pakka.. Det er dyrt å sende pakker..

Nei, nå må jeg bli ferdig med en text om barokkarkitektur som skal väre inne i morgen.

Robban og jeg så på Kirkens julebudskap. Himla fint, og nydelig sang av Tabernakel koret! Stor gåshudfaktor. http://www.lds.org/move/index.html?type=Christmas&event=2009&lang=english

Tjohei!

/Siggedarling

1 kommentar:

  1. Huff, det hørtes fælt ut med tannlegen, ikke moro med hull! Gratulerer med så bra karakter, du er så flink :D Beklager at jeg ikke har kommentert før, men jeg fikk det ikke til før jeg fikk google-konto :)

    SvaraRadera