söndag 8 maj 2011

Akademiker är civiliserade?

På soliga dagar är Tufvanängen än bra plats att vara. Ofta samlar det sig massor med studenter som grillar, har det trevligt och dricker. I går var det fullt ös från innan lunch till det blev mörkt ca kl 10 på kvällen. Jag räknade till ca 200 människor. Party party!

För all del, kära medstudenter, det är bra att ha roligt och festa, men när ska ni lära er att städa upp efter er? Ni kanske inte tycker att det finns nog soptunnor? Newsflash! Det gula lilla bygget som ligger på ängen är ett sophus - så det är väl egentligen ingen ursäkt.


Vi ska ju liksom vara Sveriges framtid, tänka grönt och miljövänligt. Det gäller tydligen inte på lördagkvällar på ängen.. Snälla, städa bara upp efter er. Det är så otrevligt att vakna upp och se ett sopberg utanför sitt fönster. Bli väckt av måsarna som skriker och slåss om en halvfull burk med potatissallad och ett par korvar.1 kommentar:

  1. Ojojojojojojojjjjjjjjjjjjj- Stackars alla grannar och stackars den fina naturen! Och stackars nergrisande studenter - för vad ska man tro om dem?! Det var inte någon bra illutstration av framtidens Sverige!!! Bra dokumneterat, Siggedarling;-) Hoppas smågrisarna tar med sig en soppåse i fickan till nästa gång - lätt som en plätt kan man ta hand om sitt eget avfall och slänga i lilla sophuset!!

    SvaraRadera