onsdag 1 december 2010

World AIDS day på Tufvan...


Med musik, bortgjemt kunst og hiv quiz med röde kors var det en liten skare som mötte opp på Cafe Tufvan. Stemningen var veldig intim og god.

På bildet over er det singer/songwriter Maria Skybäck som spiller en vakker og sår sang om ulykkelig kjärlighet. Eller var det den sangen med undertoner av missbruk? Uansett, hun hadde en vakker stemme og gripende svenske tekster. Jeg blir så imponert over mennesker som synger på svensk, eller norsk og når det ikke låter rart. Ofte så blir det liksom litt for personlig på godt og vondt. Men denne jenta synes jeg klarte det bra. Nå har jeg ikke sett på myspacen hennes enda.. Hun sang ihvertfall veldig fint på Tufvan. :)

World AIDS day handler om å oppmerksomme HIV/AIDS. Med utdeling av kondomer og informasjon.. Tenk så lite HIV og AIDS det hadde blitt om ALLE venta med sex til de gifta seg, og deretter bare holdt seg til maken. Det hadde nok redusert antallet vil jeg tro. Det er foresten 90.000 mennesker i storbritania med HIV eller AIDS i dag. Og 91% av alle barn som har sykdommen bor i Afrika sör for sahara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar