onsdag 7 september 2011

Långa dagar..

Det är fullt upp!
Det som är svårast att göra är skolarbetet. Början av C-uppsatsen.. massor med texer om hur man ska skriva uppsatser.. Jag har en vana att somna när jag läser sånna texter. Och det är mycket roligare att sitta vid symaskinen och göra nallar till alla de som har gett ett bidrag till Lillalängtan.se. I dag har jag gjort  5 eller 6 tror jag.
Dessutom har vi ju den nya lägenheten som vi renoverar. I dag tog vi ned 4 lager med gammal tapet från sovrummet. Jag kör kanske en tur dit igen i morgon och spacklar. Vi får väl se. Jag har aldrig spacklat för.. Annars så finns det nog med tapet att ta bort i köket och vardagsrummet.
Denna tapeten är nu borta. :) 

I morgon åker kanske denna tapeten av. :P

Robert jobbar en del nu med att jaga snickarfirman. Han behöver verkligen en lärlingsplats - NU! Är det någon som vet om någon som behöver eller vill ha en vuxenlärling? Han är jätteduktig och sammarbetsvillig! :) Bäst i världen, enligt mig. ;)

Darlingen och jag har 2,5 års bröllopsdag i dag. Vi firade inte så mycket. Jag tog den stora högen med disk (bokstavligt talat ett diskberg) och sen bakade jag en kladdkaka. Vi drack päronciderläsk från höga glas. Åh! Vad jag älskar att dricka från höga glas. :)
IKEA 365+ IVRIG Rödvinsglas, klarglas Höjd: 20 cm Rymd: 48 cl
Nåt liknande detta glaset från IKEA.. Kostar visst bara 29 kronor. :)

1 kommentar:

  1. det påminer mig om tapetsering som var up i vår vardagsrum. FÖRMYCKET mönstrar. Lycke till med det. Och tack för hjälpen när vi görde om våra vardagsrum. kat

    SvaraRadera